Kelebihan Incredipost

Alat automasi Instagram terbaik, semua tools dalam satu tempat.

Keistimewaan Incredipost

Auto Post ke Instagram

Menjimatkan masa dan tenaga dengan membolehkan anda post dengan serta-merta kepada lebih dari 1 akaun Instagram sekaligus secara serentak.

PERCUMA Selama-lamanya

Apabila anda mendaftar, akaun anda akan disetkan secara automatik dengan Pakej Free Forever tanpa sebarang kos.

Photo, Story & Album Posts

Kami menyediakan banyak pilihan untuk membantu anda meraih pengikut di Instagram.

Sokongan Multi Account

Anda boleh menguruskan sehingga 10 akaun Instagram dalam satu Dashboard. Anda tidak perlu log keluar untuk menukar akaun. Pilih seberapa banyak akaun yang dikehendaki untuk membuat post sekaligus secara serentak.

Kalendar Berjadual

Pilih tarikh dan masa. Incredipost akan uruskan yang selebihnya.

Jadual / Instant Posting

Jadualkan atau Post dengan serta-merta kepada lebih dari 1 akaun dalam satu Dashboard.

i

Simpan Caption

Anda boleh simpan Caption tanpa had. Caption ini boleh digunakan kemudian ketika anda set jadual post seterusnya.

Import Gambar dari Cloud

Anda boleh mengimport gambar dan video dari akaun Dropbox dan akaun Google Drive anda.

Statistik Post

Pantau statistik akaun post Instagram dan aktiviti anda. Ini membolehkan anda mengetahui kadar peningkatan kemajuan akaun anda.

\

Auto Follow

Anda boleh setkan akaun Instagram untuk follow pengguna yang lain berdasarkan #Hashtag, Location dan People. Anda juga boleh follow follower terkini dari akaun pilihan anda apabila anda menggunakan pilihan People. Ini adalah cara terbaik untuk follow orang yang penting serta membantu anda mendapat follower lebih ramai dengan berkesan.

\

Auto Unfollow

Anda boleh unfollow mereka yang tidak menjadi follower anda sahaja, atau unfollow akaun menerusi modul Incredipost Auto-Follow atau tetapkan white-list bagi pengguna supaya anda tidak auto unfollow mereka.

\

Auto Repost

Anda boleh repost kandungan dari orang lain berdasarkan hashtag, location dan people. Anda boleh setkan untuk memadam kandungan auto repost selepas beberapa jam atau hari.

\

Auto Like

Membolehkan anda automatik Like post di Instagram secara rawak. Incredipost membolehkan anda memilih apa yang bakal anda Like dengan menyediakan target  #Hashtag, Location dan People.

\

Auto Comment

Anda boleh setkan komen yang telah disetkan sebelum ini di Incredipost untuk komen secara automatik ke atas post pengguna lain di Instagram. Komen yang telah ditetapkan itu boleh mengandungi Hashtag, Profile dan Emojis.

\

Auto DM New Follower

Hargai followers anda dengan menghantar mesej terima kasih kepada mereka. Anda hanya perlu simpan mesej anda dan serahkan tugas selebihnya kepada Incredipost.